Logo, Kurk en Stroek, Schilders, Schildersbedrijf, Volendam

Home  >  Dienstenpakket  >  VvE-complexen

Uw partner in onderhoud VvE-complexen

 

Als Vereniging van Eigenaren bent u verantwoordelijk voor het onderhoud voor alle woningen die onderdeel uitmaken van het complex. Vakkundig binnen- en buitenschilderwerk is daarbij noodzakelijk om de woningen in goede conditie te houden, ook op de langere termijn. Vooral de gevels van uw complex hebben het in ons land door de hoge vochtigheidsgraad en regelmatige regenbuien flink te verduren. Maar voor echt goed onderhoud komt meer kijken dan af en toe een nieuwe verflaag voor het houtwerk.

 

Kurk en Stroek Vakschilders neemt bij het onderhoud de gevel integraal onder handen. Niet alleen komen deuren en kozijnen weer strak in de verf te staan, bij Kurk en Stroek hebben we een aparte afdeling die gespecialiseerd is in gevelherstel. U kunt daarbij denken aan:

gevelreiniging

herstel van houtrot

optimaliseren van metselwerk

vervangen van steenscheuren

 

Kurk en Stroek Vakschilders staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en zorg voor het complex van uw vereniging. Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u geïnteresseerd in een uitgebreide offerte? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 

Voeger mixt cement
geschilderd trappenhuis
Voeger aan het snijvoegen

Voor hier uw gegevens in

Soort klant

Object is

Aantal m2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wilt u ons gelijk aan de telefoon?
Bel dan 020-261 56 13. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 17 uur. U kunt ook onderstaande contactformulier invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een e-mail terug.

 

erkend leerbedrijf