Logo, Kurk en Stroek, Schilders, Schildersbedrijf, Volendam

Home  >  Dienstenpakket  >  Schilderwerk

Hoogste kwaliteit schilderwerk voor een concurrerende prijs

 

Door onze jarenlange ervaring bent u bij schildersbedrijf Kurk en Stroek aan het juiste adres voor alles wat met professioneel schilderwerk en gevelonderhoud te maken heeft.

Niet voor niets staan wij bekend als een van de beste schildersbedrijven in de regio. Onze mensen zijn van alle markten thuis: schilderwerk binnen en buiten, het schilderen van wanden, plafonds, bakstenen muren of pleisterwerk buiten. Maar ook kunnen wij uw trap verven, keuken verven, huis verven, muren verven, plafond verven of uw hele huis schilderen. Alles wat met ons vak te maken heeft, vindt u bij ons onder één dak.

 

Als u vragen over schilderwerk of gevelonderhoud heeft, beantwoorden wij die natuurlijk graag. Ook geven wij u advies over kleuren en materialen en bieden wij als Sikkens Quality Painter het Sikkens HuisSchilderPlan voor regelmatig meerjarig onderhoud. Wilt u uw pand of woning laten opknappen? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken een passende offerte.

 

Kurk en Stroek Schilders werkt alleen met hoogwaardige producten zoals Sigma, Sikkens, Caparol en Boonstoppel. Hierdoor wordt het allerbeste eindresultaat behaald en ziet uw bedrijfspand of woning er weer jaren fantastisch uit.

 

Projecten Kurk en Stroek schilderwerk
Projecten Kurk en Stroek schilderwerk

Voor hier uw gegevens in

Soort klant

Object is

Aantal m2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wilt u ons gelijk aan de telefoon?
Bel dan 020-261 56 13. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 17 uur. U kunt ook onderstaande contactformulier invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een e-mail terug.

 

erkend leerbedrijf