Klantenvertellen is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen. Als consument kunt u zo online bekijken hoe anderen de prestaties van een bedrijf waarderen. Inmiddels zijn er circa 12.000 bedrijven die gebruik maken van een van het klantbeoordelingssysteem van Klantenvertellen. Elke klant heeft bij ons een eigen reviewspecialist die zorgvuldig controleert of de klantenbeoordeling authentiek is.

Kurk en Stroek hecht veel waarde aan de mening van bestaande klanten om zodoende potentiele klanten te overtuigen van de kennis en kunde die wij in huis hebben. Daarom zetten wij Klantenwaarderingen in om een eerlijk en transparant beeld te geven hoe klanten over ons werk oordelen. Dat onze klanten ons werk gemiddeld waarderen met een 8,8 geeft aan dat men meer dan tevreden is en daar zijn we met het hele team bijzonder trots op.

Klanten waarderingen via klantenvertellen.nl

Klantwaardering

Op klantenvertellen.n kunt u de onafhankelijke ervaringen met Kurk en Stroek lezen van onze klanten.

BEKIJK DE REACTIES

Voor hier uw gegevens in

Soort klant

Object is

Aantal m2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wilt u ons gelijk aan de telefoon?
Bel dan 020-261 56 13. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 17 uur. U kunt ook onderstaande contactformulier invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een e-mail terug.

 

erkend leerbedrijf