Logo, Kurk en Stroek, Schilders, Schildersbedrijf, Volendam

Home  >  Dienstenpakket  >  Houtrot reparatie

Houtrot reparatie

 

Als schilders hebben wij regelmatig te maken met houtrot. Houtrot ontstaat door schimmels gecombineerd met een hoog vochtgehalte waardoor het houtoppervlak en de celwanden gaan rotten. Vaak is dat het gevolg van bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud. Houtrot wordt door Kurk en Stroek met vakmanschap aangepakt met als resultaat dat houtrot geen kans meer krijgt en het hout van uw deuren en ramen weer jaren afdoende beschermd is.

Kurk en Stroek beschikt over een vochtmeter waarmee precies de vochtigheid van het hout wordt gemeten om te bepalen of er sprake is van houtrot. Na zorgvuldig de houtrot weggehaald te hebben zorgen wij dat het houtwerk volgens de geldende normen wordt bijgewerkt en afgeschilderd zodat het er weer helemaal netjes uitziet. Vermoedt u dat u houtrot heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

 

Houtrot reparatie steunbalk

 

Reparatie dak

Voor hier uw gegevens in

Soort klant

Object is

Aantal m2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wilt u ons gelijk aan de telefoon?
Bel dan 020-261 56 13. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 17 uur. U kunt ook onderstaande contactformulier invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een e-mail terug.

 

erkend leerbedrijf