Logo, Kurk en Stroek, Schilders, Schildersbedrijf, Volendam

Home  >  Dienstenpakket  >  Aanvullende diensten

Aanvullende diensten

 

Kurk en Stroek beschikt over een groot netwerk van de beste vaklieden waarmee wij geregeld samenwerken. Daardoor kunnen wij een integraal pakket aanvullende diensten aanbieden die bijdragen aan het professionele onderhoud van uw bedrijfspand of woning. U kunt daarbij denken aan:

Stucwerk

Steigerwerk

Behangwerk

Gevelreiniging

Voegen en snijvoegen

Gevelherstel

Glaszetterswerk

Houtrotreparatie

 

Op deze pagina vindt u beknopte informatie over onze aanvullende diensten. Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u geïnteresseerd in een uitgebreide offerte? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, wij helpen u graag verder.

 

Stucwerk

De klanten van Kurk en Stroek zijn niet alleen zeer te spreken over de kwaliteit van ons schilderwerk – een gemiddelde waardering van 8,8 is een prachtig resultaat – ook over ons stucwerk is men erg enthousiast. Wanden en plafonds zien er weer superstrak uit en kunnen verfraaid worden met airless spuitwerk of professioneel behangwerk. Ook voor die diensten kunt u natuurlijk bij Kurk en Stroek terecht.

 

Steigerwerk

Bij Kurk en Stroek staat de veiligheid van onze medewerkers voorop. Daar letten we extra op als het gaat om de opbouw van steigers. De constructie moet voldoen aan de hoge eisen die wij daaraan stellen. En we controleren ook altijd of volgens die normen wordt gehandeld. Wij informeren u graag over onze manier van werken.

 

Behangwerk

Of u nu op zoek bent naar decoratief behang voor uw woning of glasvezelbehang voor uw bedrijfspand, in beide gevallen kunnen de allround behangers van Kurk en Stroek u van dienst zijn. Zij adviseren u graag over de beste materialen en kleurstellingen zodat uw woon- en werkomgeving elke dag weer een plek is waar u zich meteen thuis voelt.

 

Gevelreiniging

Weersinvloeden en luchtverontreiniging hebben een zichtbare impact op het aanzicht van de gevel van uw woning. Dan kan het schilderwerk van deuren en ramen er nog zo mooi ogen, een grauwe gevel valt dan behoorlijk uit de toon. Kurk en Stroek kan de gevelreiniging met speciale apparatuur en deskundig personeel voor u uitvoeren. Zodat de hele gevel van uw woning er weer jarenlang als nieuw uitziet.

 

Voegen en snijvoegen

Bij Kurk en Stroek kunt u naast het herstellen van het gangbare voegwerk van uw gevel ook terecht voor het meer specialistische werk. Vooral bij de restauratie van oudere panden worden traditionele technieken als de knipvoeg en de snijvoeg gebruikt. Wij hebben de mensen in huis die dat tot in de puntjes beheersen. Om u een indruk te geven van de hoge kwaliteit van ons voegwerk laat wij u graag een aantal voorbeelden zien van projecten die inmiddels zijn afgerond. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende kennismaking.

 

Gevelherstel

Als de gevel van uw huis is aangetast door houtrot of het steen- of metselwerk vertoont gebreken, dan kan Kurk en Stroek die problemen met een integrale aanpak oplossen. De gehele gevel wordt door ons onderhanden genomen waarbij u kunt denken aan:

gevelreiniging

herstel van houtrot

optimaliseren van metselwerk

vervangen van steenscheuren

 

Glaszetterswerk

Naast schilder- en behangwerk zijn de medewerkers van Kurk en Stroek ook gespecialiseerd in glaszetterswerk. Niet alleen kunnen wij uw kapotte ruit vervangen maar is het ook mogelijk diverse soorten glas in nieuwe en bestaande deuren en ramen te plaatsen. Daarbij kunt u denken aan:

draadglas

gelaagd glas

voorzetramen

enkelglas

dubbelglas

glas in lood

 

Om de kwaliteit van isolerend dubbelglas en HR++-beglazing te garanderen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Om daaraan te kunnen voldoen is deskundigheid en vakmanschap nodig. Bij Kurk en Stroek bent u daarvoor aan het juiste adres

 

Heeft u een specifieke vraag over glas zetten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Kurk en Stroek, wij helpen u graag.

 

Houtrotreparatie

Als schilders hebben wij regelmatig te maken met houtrot. Houtrot ontstaat door schimmels gecombineerd met een hoog vochtgehalte waardoor het houtoppervlak en de celwanden gaan rotten. Vaak is dat het gevolg van bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud. Houtrot wordt door Kurk en Stroek met vakmanschap aangepakt met als resultaat dat houtrot geen kans meer krijgt en het hout van uw deuren en ramen weer jaren afdoende beschermd is.

Kurk en Stroek beschikt over een vochtmeter waarmee precies de vochtigheid van het hout wordt gemeten om te bepalen of er sprake is van houtrot. Na zorgvuldig de houtrot weggehaald te hebben zorgen wij dat het houtwerk volgens de geldende normen wordt bijgewerkt en afgeschilderd zodat het er weer helemaal netjes uitziet. Vermoedt u dat u houtrot heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

 

 

 

 

 

Stucadoorswerk
Strak stukadoorwerk
Steigerwerk
Veilige constructie steigerwerk
Behangwerk
Gevelreiniging
Specialistische reiniging
Voegen en snijvoegen
Voegen en snijvoegen en herstellen van voegwerk
Gevelherstel
Gevelreiniging, Herstel van houtrot, optimaliseren van metselwerk en vervangen van steenscheuren
Glaszetterswerk
Gevelreiniging, Herstel van houtrot, optimaliseren van metselwerk en vervangen van steenscheuren

Voor hier uw gegevens in

Soort klant

Object is

Aantal m2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wilt u ons gelijk aan de telefoon?
Bel dan 020-261 56 13. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 17 uur. U kunt ook onderstaande contactformulier invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een e-mail terug.

 

erkend leerbedrijf