Verbouwen en herstellen van woningen

 

Het verbouwen en herstellen van woningen ouder dan twee jaar valt tijdelijk onder het

6%-tarief voor de btw. Dit tarief geldt alleen voor werkzaamheden die worden afgerond voor 1 juli 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

 

Mocht u plannen in die richting hebben, wacht dan niet te lang. De kans bestaat dat het btw-tarief per 1 juli 2015 wordt verhoogd naar 21%, dus dan bent veel duurde uit dan daarvoor. Neem voor meer informatie of voor vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Deze tijdelijke maatregel geldt ook voor:

  • Het ontwerpen en vervaardigen van bouwtekeningen door architecten en dergelijke ondernemers als zij ook de renovatie van de woning begeleiden.
  • De arbeidskosten van hoveniers voor het aanleggen en onderhouden van tuinen die behoren bij woningen ouder dan twee jaar.
  • De arbeidskosten van de in opdracht van de opdrachtgever op maat gemaakte goederen die een onderdeel gaan vormen van de woning.

 

 

Klantwaardering

Op klantenvertellen.n kunt u de onafhankelijke ervaringen met Kurk en Stroek lezen van onze klanten.

BEKIJK DE REACTIES

Voor hier uw gegevens in

Soort klant

Object is

Aantal m2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wilt u ons gelijk aan de telefoon?
Bel dan 020-261 56 13. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 7 uur tot 17 uur. U kunt ook onderstaande contactformulier invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur een e-mail terug.

 

erkend leerbedrijf